Halla-aho osoitti olevansa hallituskelvoton

Kansanedustaja Jari Myllykosken tiedote 12.6.2017
Julkaistavissa heti

Vasemmistoliiton kansanedustaja Jari Myllykoski pitää oikeana keskustan Juha Sipilän ja kokoomuksen Petteri Orpon päätöstä esittää eduskuntaryhmilleen, että edellytyksiä hallitusyhteistyön jatkumiselle perussuomalaisten kanssa ei ole.

Samalla Myllykoski täsmentää Satakunnan Kansassa 11.6. antamaansa lausuntoa Jussi Halla-ahon valinnasta perussuomalaisten kansanedustajaksi. Myllykosken mielestä viimeinen niitti perussuomalaisten hallituskelpoisuuteen oli Halla-ahon ilmoitus, jonka mukaan hän ei irtisanoudu vanhoista tuomion tuoneista blogiteksteistään.

Ei tarvittu politiikan korkeakoulua osatakseen ennakoida kuinka tässä käy. Halla-aho viisaasti ei moittinut hallitusohjelmaa, mutta antaa itsestään puolueen puheenjohtajana suomalaista oikeuskäytäntöä halveksivan totuudenmukaisen kuvan, mitä ei voi hyväksyä, Myllykoski sanoo.

 

Kun totesin, että, että annetaan miehelle mahdollisuus näyttää kyvykkyytensä tai kyvyttömyytensä, niin kyvyttömyyden toteamiseen ei kauaa mennyt. Halla-ahon lausunto, että hän ei irtisanoudu vanhoista blogiteksteistään joissa hän kirjoitti "Afrikan sarven ihmissaastasta", oli viimeinen niitti Halla-ahon perussuomalaisten hallituskelpoisuuteen.

Lisätietoa:

Kansanedustaja Jari Myllykoski
Puh. (09) 432 3119
jari.myllykoski@eduskunta.fi Poistettu haittakoodia Poistettu haittakoodia Poistettu haittakoodia Poistettu haittakoodia

2 kommenttia aiheesta “Halla-aho osoitti olevansa hallituskelvoton

  1. Antti Leikas

    Perussuomalaisista irronnut uusi eduskuntaryhmä eivät tietääkseni ole eronneet ps. puolueesta, joten Halla-aho, Huhtasaari ja Hakkarainen ovat edelleen heidänkin puolueensa puheenjohtaija, joten heidän puheensa poliittisen kotinsa palamisesta ja äärioikeistoston kaappauksesta ovat hieman epäselvällä pohjalla kun he kuitenkin edelleen ovat ko. puolueen jäseniä.

  2. jimmy

    Jos luet kontekstin niin siinä puhuttiin eräästä raiskauksesta.

Comments are closed.